donderdag 18 februari 2010

Pipo de Musical

Gistermiddag was het dan eindelijk zover. Pipo in het Theater Cool.
De kinderen keken er al sinds de zomer, toen de kaarten besteld werden, naar uit.

Natuurlijk weet ik wel wie Pipo is, maar als kind keek ik er zelf niet of weinig naar. Hij is wel op tv geweest...tot 1980 las ik net in de Wikipedia. Dat mijn moeder er als meisje al naar keek hoorde ik gisteren van haar, grappig, dezelfde clown doet t nog steeds uitstekend bij de jeugd.
Het viel mij ook niet tegen, alhoewel ik sinds het lezen en vooral het zien van The It van Stephen King, niet meer zo van clowns gecharmeerd ben. Pipo was leuk, vrolijk en alles behalve eng !
Raymond Kurvers zette een prima Pipo neer en Sytske van der Ster een mooie Mammaloe.





Een van mijn kinderen kreeg toen Pipo opkwam al meteen een hand van hem en na afloop, toen we uiteraard een CD met de liedjes gingen kopen, kwamen er ook de handtekeningen op van de spelers op. Nu mag ik daar nog maanden van genieten in de auto, dat begon gisteren na de voortelling meteen. Het Pipo-lied aan en op pad met blij meezingende kinderen(en een meezingende mama!)

3 opmerkingen:

  1. mijn oudste heeft een hele tijd een favoriete videoband van Pipo gehad.. ik krijg er nog de kriebels van, wat een afschuwelijk film was dat... hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja, dat ken ik wel .... heel erug, bijna catagorie Bassie en Adriaan. Bleeh

    BeantwoordenVerwijderen