woensdag 15 april 2009

ding 1,2,3

Hoezo gaan schrijven terwijl je niet precies weet aan wie je schrijft, wie er gaat reageren. Anders dan in een email bericht, waarbij je je richt aan een persoon .


Het zal wel wennen. In de ruimte typen.


Er zijn zat mensen die er geen problemen mee hebben en alles aan elkaar schrijven, items invoegen en je geinteresseert weten te houden. Leuk.


Voor mijn gevoel moet ik nog even loskomen, op zich zie ik er wel de lol van in en is het grappig om zo te ontdekken wat er op dat wereld wijde web toch allemaal te beleven valt. En dat is genoeg.


Terwijl je dan bezig bent op verschillende sites, je je aanmeld, bedenk welke foto je wilt gebruiken, wat je interesses zijn, kom je al dwalend overal terecht op internet.


Hoe heette die film ook alweer ? Hoe heette die plaats ook al weer ?Je googled eens wat en ja hoor, dat was het....


Inmiddels ben ik een uur en ik weet niet hoeveel muisklikken verder... Al schrijvende, kijkende was ik terecht gekomen in Indones ie via Flickr. Met een beetje gelukt komt er nu ook een foto in dit bericht ;-) en anders een andere keer !
4 opmerkingen:

 1. Leuke foto (denk ik, mijn beeldscherm is wat slecht). Een groen eiland?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je eerste passen in de blogwereld! Wat een mijlpaal. Heb je al zin in de volgende 22 dingen? Leuke profiel trouwens. Heel Indonesiƫ.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een waar woord "in de ruimte schrijven". Het is daarom goed om te bedenken voor wie je schrijft en je doelgroep te kiezen. Als je dat helder hebt dan kun je je blog daar op afstemmen. Wellicht dat je als bibliotheek meerdere blogs zou moeten maken, elk gericht op een andere doelgroep.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. duidelijk vergeten om reacties te bekijken..sorry...ik zal ze een RSS feed geven ...
  Foto een eiland ? Nee...een waterval.. haha. Met een regenboog erin !

  BeantwoordenVerwijderen