vrijdag 8 mei 2009

Flick-r


finding Nemo
Originally uploaded by karinvanloon

Hmmm.... een tijd lang zitten klungelen met dat ge-flickerrrrr. Ik kan aan die naam niet wennen en om me heen zie ik bij het noemen ervan telkens denkwolkjes met grote ???? verschijnen.

Wat ? Flikker ? Nee, Flick-r ! En dat is heel wat anders.

Zo te zien ben ik niet de enige die moeite heeft met de naam. Maar okay, foto's opslaan op internet was ik toch al van plan, dus waarom niet meteen hier. De naam zal wel wennen ( hoop ik ) Nu is mijn computer niet helemaal vanuit het jaar kruik...of van voor de milleniumwissel...maar recent is anders. En de laatste weken kamp ik steeds vaker met foutmeldingen en geheugen dat ik niet meer heb. Nee, dat de computer niet meer heeft...ik natuurlijk wel ( eehhhh ). Net dus eerst maar het een en ander verwijderd. Weet u het zeker ? Ja, ik weet het echt zeker! Na 20 minuten deze vraag zo'n 25 keer voorbij te hebben zien gaan denk ik dat de computer nu weer "ruimte" heeft.

Wat alleen steeds niet wil lukken is om meerdere foto's op mijn Blog te zetten. Bij 1 tegelijk kan ik aanklikken dat ik m hierop wil plaatsen, bij de photostream klik ik dan maar op "share" en kopieer de url of de HTML, maar als ik hierin klik krijg ik in geel gearceerde foutmeldingen ? Eh, hellup... iemand ? Ik doe vast iets niet helemaal lekker... ?3 opmerkingen:

  1. Volgens mij doe je t wel goed hoor. Share en dan de html kopieeren en die weer plakken in je blog. Komt die geel gearceerde melding in Blogger? Als t daar is dan heb je niet alle html gekopieerd. Een medecursist heeft dat soms ook. Die kopieert de html dan eerst naar een kladblok of word document en van daaruit naar Blogger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yep! Goeie begeleider heb je. Dat er heel wat mensen nog raar tegen de naam aankijken geeft aan dat er nog heel wat zendingswerk te doen is. En daarvoor kunnen ze naar de bibliotheek, toch...?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is het nu gelukt? Anders kijken we er morgen wel even naar. Houd moed, de redding is nabij!

    BeantwoordenVerwijderen